8 Çocuklu 74 Yaşındaki Konya Milletvekili Ankara'da Nikah Kıyacak

8 Çocuklu 74 Yaşındaki Konya Milletvekili Ankara'da Nikah Kıyacak

Konya'nın 28. dönem Yeniden Refah Partisi milletvekili Ali Yüksel, 74 yaşında evlenmeye hazırlanıyor.

Konya'nın 28. dönem Yeniden Refah Partisi milletvekili Ali Yüksel, 74 yaşında 8 çocuk babası olarak bilinen bir isim, dünya evine girmeye hazırlanıyor. Ali Yüksel'in, Ankara'da gerçekleştirilecek olan nikah töreniyle yeni bir hayata "evet" demesi bekleniyor.

Yüksel'in nikah töreni, Ankara'nın Hakimevi sosyal tesislerinde yapılacak. Ancak dikkat çekici bir detayla, Yüksel'in sadece nikah kıyacağı, Konya'da geleneksel "düğün pilavı" seremonisine katılmayacağı öğrenildi.

Ali Yüksel'in siyasi kariyeri oldukça uzun bir geçmişe sahip. 1 Mart 1949'da Antalya Konyaaltı Doyran Köyü'nde doğan Yüksel, İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü'nde yüksek tahsilini tamamladı. Ayrıca Almanya'da lisans eğitimi alarak Bochum Üniversitesi'nde iki dönem boyunca Şarkıyat eğitimi aldı. Siyasete de atılan Yüksel, 2006 yılında Bağcılar Belediyesi'nde Başkan Muşaviri olarak görev yapmıştır.

Ali Yüksel, 2023 milletvekili seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nden Konya'dan milletvekili seçilmiş ve bu vesileyle siyasi kariyerine devam etmiştir. 74 yaşındaki milletvekili, aynı zamanda sekiz çocuk babası olarak biliniyor.

Ali Yüksel'in bu önemli yaşam anısını paylaşmak için düzenlenen nikah töreni, ailesi ve sevenleri tarafından büyük bir heyecan ve ilgiyle bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.