7. Malatya Uluslararası Film Festivali'ne doğru

7. Malatya Uluslararası Film Festivali'ne doğru

Ulusal Uzun Film, Kısa Film ve Uluslararası Uzun Film yarışmalarına başvurular 23 Eylül'de sona erecek

MALATYA (AA) - 7. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında düzenlenen Ulusal Uzun Film, Kısa Film ve Uluslararası Uzun Film yarışmalarının başvuruları, 23 Eylül'de son bulacak.

Festival Komitesinden yapılan açıklamaya göre, Malatya Valiliğinin koordinasyonunda, Büyükşehir Belediyesinin ana sponsorluğunda, Malatya Kayısı Araştırma-Geliştirme ve Tanıtma Vakfı tarafından düzenlenen festivale yarışmacı olarak katılmak isteyenler için başvuru süresi doluyor.

Büyük ödülün 150 bin lira olarak belirlendiği Ulusal Uzun Film Yarışması'na başvurmak için başka festivallere katılmış ya da ödül almış olmak engel teşkil etmiyor.

Katılımcıların, "www.malatyafilmfest.org.tr" adresli web sitesindeki Festival Yönetmeliği'ni dikkate alarak, başvuru formunu ve burada istenen tüm materyalleri 23 Eylül mesai bitimine kadar Festival Koordinasyon Merkezi'ne göndermesi gerekiyor.

Ön jürinin değerlendirmesi sonucu yarışmaya kabul edilen filmler, 4-10 Kasım'da ana jürinin karşısına çıkacak. Film sahiplerine ödülleri, 10 Kasım'daki törende takdim edilecek.

Öte yandan, Malatya Uluslararası Film Festivali, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Başbakanlık Tanıtma Fonu, Battalgazi ve Yeşilyurt belediyeleri, Fırat Kalkınma Ajansı ile İnönü Üniversitesinin destekleriyle düzenleniyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :