7 . Konya Bilim Festivali 4 Ekim’de başlıyor

7 . Konya Bilim Festivali 4 Ekim’de başlıyor

‘Milli Teknoloji Hamlesi’ kapsamında Türkiye’deki bilimin gelişmesi ve teknolojinin gençlerle tanışması noktasında önemli bir mihenk taşı olan Konya Bilim Festivali 4-5-6 Ekim’de gerçekleşecek

 

‘Milli Teknoloji Hamlesi’ kapsamında Türkiye’deki bilimin gelişmesi ve teknolojinin gençlerle tanışması noktasında önemli bir mihenk taşı olan Konya Bilim Festivali 4-5-6 Ekim’de gerçekleşecek. Yedincisi düzenlenecek olan festival bilim gösterileri, yarışmalar, simülatörler ve 100’den fazla etkinliğe sahne olacak.  Uzay & astronomi, robotik kodlama, tasarım, mühendislik, nano teknoloji, havacılık, yeni teknolojiler ve daha fazlası bu yıl 150 binden fazla ziyaretçiyi ağırlamayı hedefleyen Türkiye’nin en eğlenceli bilim festivali “Konya Bilim Festivali”nde yer alacak. Açılış 4 Ekim Cuma günü saat 11.00’da Konya protokolü, öğrenciler, bilim meraklıları ve davetlilerle yapılacak.

Konya Valisi Cüneyt Orhan Toprak ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın açılışını yapacağı festivale tüm gençler ve bilim meraklıları davet edildi.

Etiketler :