65. Hükümet'in kurulması

65. Hükümet'in kurulması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki:- "Hizmet ve başarı destanlarına yenilerini katacağına olan inancım ile 65. Hükümet'in millet ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum"- "Bu görevi şahsımıza uygun gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve

KAYSERİ (AA) - Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan 65. Hükümet'te Çevre ve Şehircilik Bakanlığına getirilen Mehmet Özhaseki, hizmet ve başarı destanlarına yenilerini katacağına olan inancı ile yeni hükümetin millet ve memlekete hayırlı olmasını diledi.

Özhaseki, Başbakan Binali Yıldırım 65. Hükümet'in Bakanlar Kurulu listesini açıklamasının ardından sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti'nin Olağanüstüsü Kongresi'nin ardından Genel Başkan Binali Yıldırım tarafından 65. Hükümet kurulduğunu anımsatan Özhaseki, şunları kaydetti:

"Hizmet ve başarı destanlarına yenilerini katacağına olan inancım ile 65. Hükümet'in millet ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın kurduğu ilk hükümette şahsıma Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevi tevdi edildi. Bu görevi şahsımıza uygun gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Beyefendilere teşekkür ediyorum. Önceki hükümette yer alan ve milletimize hizmet sorumluluğunu hakkıyla yerine getiren dava arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim. Yüce Rabbim, ülkemizin kutlu yürüyüşünde üstlendiğimiz bu kutlu görevi hakkıyla yerine getirmeyi nasip etsin. Allah mahcup etmesin. Her canın faniliği gibi her makam da gelip geçicidir. Önemli olan kubbede hoş bir sada bırakabilmektir. Dualarla takviye olunmayı arz ve niyaz ederiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :