6 Şubat 04.17'de hayat durdu

6 Şubat 04.17'de hayat durdu

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin üzerinden bir yıl geçti. Depremzedelerin anısına düzenlenen etkinliklerde gözyaşları sel oldu.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin birinci yılında, Pazarcık ve Elbistan ilçelerini vuran 7.7 ve 7.6 büyüklükteki depremlerin yıl dönümü anma programları düzenlendi. Merkez üssü bu ilçeler olan depremler, 11 ilde yüzbinlerce insanı etkilemiş ve acı bir bilanço bırakmıştı.

6 Şubat 04.17'de hayat durdu

Ebrar Sitesi önünde gerçekleştirilen anma etkinliğinde, depremin simgesi haline gelen bölgelerde dualar edilip camilerden selalar okundu. Vatandaşlar, anma yerine yoğun ilgi göstererek, kaybettikleri sevdiklerini anma fırsatı buldular.

6 Şubat 04.17'de hayat durdu

Adana'da 13 apartmanın yıkıldığı depremde yaşamını yitirenlerin yakınları, yıkılan apartmanların arsasında bir araya gelerek sevdiklerini andı. Gözyaşları içinde gerçekleşen anma töreninde, hayatını kaybedenlere karanfiller bırakıldı.

6 Şubat 04.17'de hayat durdu

Depremin neden olduğu felakette en çok etkilenen bölgelerden biri olan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde de anma programı düzenlendi. Kaymakamlık Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte, depremin ardından yapılan çalışmalar ve dayanışma gösteren vatandaşlarla ilgili bir video izlendi.

6 Şubat 04.17'de hayat durdu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaşanan zor süreci anlatarak, depremzede vatandaşların yaralarını sarmak için gösterilen çabaya vurgu yaptı.

6 Şubat 04.17'de hayat durdu

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7 ve Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğündeki depremlerin yıl dönümünde, felaketin ardından yapılan çalışmaları anlatan konuşmalar gerçekleştirildi.

6 Şubat 04.17'de hayat durdu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.