6 Kişilik Kahvaltı Takımı Modellerinde Popüler Tasarımlar

6 Kişilik Kahvaltı Takımı Modellerinde Popüler Tasarımlar

6 Kişilik Kahvaltı Takımı Modellerinde Popüler Tasarımlar

Kahvaltı takımları içeriğindeki parça sayısı ve kaç kişilik olduğuna göre farklı seçeneklerle sunulur. 6 kişilik kahvaltı takımları çekirdek aileler göre daha kalabalık olan aileler için ideal seçeneklerdir. Kahvaltı sunumlarına işlevsellik ve konfor katan kahvaltı takımlarında tasarım şıklığını ön plana çıkaran modeller vardır.

Kahvaltıları daha keyifli hale getirecek modern tasarım seçenekleri bulunur. Hangi tasarımlar daha popüler merak ediyorsanız Kütahya Porselen koleksiyonlarına göz atabilir, kalite ve şıklığı sofralarınıza davet edebilirsiniz. Birinci sınıf kalitede porselenden tasarlanan Kütahya Porselen kahvaltı takımları pop-art gibi modern sanatsal tasarım seçenekleri sunar. Çok şık ve çok kaliteli 6 kişilik kahvaltı takımı tercihini Kütahya Porselen tasarımları arasından yapabilirsiniz.

6 Kişilik Kahvaltı Takımında Hangi Parçalar Olmalı?

Kahvaltı takımları işlevsel ve konforlu kahvaltı sunumu yapmayı sağlayacak farklı parçalardan oluşur. 6 kişilik kahvaltı takımlarında 16 parçalık, 18 veya 32 parçalık gibi alternatif seçenekler bulunur. 6 kişilik kahvaltı takımında kayık tabak, kare tabak, servis tabağı, joker kâse, düz tabak, fincan ve fincan altlığı gibi parçaların bulunması gerekir. Bazı takımlar sadece tabaklardan oluşur ve fincanları bulunmaz. Fincanlı takımlarda kişi sayısına göre fincanlar olur.

Takımlarda bulunan tabak çeşitlerinin boyutları değişebilir. İşlevsel kullanım detaylarına göre tabak çeşitleri ve boyutları farklı tercih edilebilir. 32 parçalık takımlarda aynı tabaktan birkaç tane bulunabilir. Kahvaltı sunumlarının niteliğine göre kahvaltı takımı parçalarını belirlemek mümkündür. İşlevsel parçalardan oluşan, şık ve modern kahvaltı takımı seçeneklerine Kütahya Porselen online satış sitesinden ulaşabilirsiniz.

Sabahları Tüm Ailenin Modunu Yükseltecek Kahvaltı Takımları

Kahvaltıları daha keyifli ve eğlenceli hale getirmek için özel tasarım kahvaltı takımlarını tercih edebilirsiniz. Dinamik ve eğlenceli tasarımlar arasından seçim yaparak kahvaltılara neşe katabilirsiniz. Kütahya Porselen’in Zeugma, Tan, Moderna veya Art Deco gibi koleksiyonlarında çok keyifli tasarım seçenekleri bulabilirsiniz. Kahvaltı yaparken modunuzu yükseltecek kahvaltı takımı tasarımlarını tercih ederek güne daha keyifli başlarsınız. Kütahya Porselen özgün tasarım şıklığı ve yüksek kalite farkıyla kahvaltı takımı seçimi yaparken avantajlı olanaklardan yararlanabilirsiniz. İndirimli fiyatlarla çok şık ve çok kaliteli kahvaltı takımı tercihi yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.