6 aydır evden çıkmayan adamın sır dolu kaybı

6 aydır evden çıkmayan adamın sır dolu kaybı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hataylı Ayhan Demir, felaketin ardından aylarca evden çıkmamış, geçtiğimiz pazartesi günü ise sırra kadem basarak kayboldu.

Hatay'ın Antakya ilçesinde yaşayan 54 yaşındaki Ayhan Demir, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremin etkisiyle iş yerini kaybetmiş ve yakınlarından bazılarını kaybetmişti. Depremin psikolojik etkileriyle başa çıkmakta zorlanan Demir, aylarca evden çıkmamış ve çevresiyle iletişim kurmamıştı.

Geçtiğimiz pazartesi günü evinden çıkan Ayhan Demir, yanına cep telefonu, cüzdan ve para almadan sırra kadem bastı. Demir'in ani kayboluşu, yakınlarını endişelendirdi. Eşinin yanına para ve kimlik almadan evden ayrıldığını belirten eşi Yeliz Demir, "Her zaman da söylüyordum 'Gel hava alalım, yürüyüş yapalım' diye ama dışarıya çıkmazdı. Ama öyle birden bilmiyorum kafasına ne geldi, ne düşündü birden terlikle çıkmış" dedi.

Yaklaşık 6 aydır evden çıkmayan Demir'in kayboluşu, ailesini derin bir endişeye sürükledi. Kızı Zekiye Demir, babalarını bulmak için kolluk kuvvetlerine başvurduklarını ancak henüz bir sonuca ulaşılamadığını belirtti. Demir'in neden böyle bir karar aldığı anlaşılamazken, ailesi gelecek güzel haberi bekliyor. Bu arada polis ekipleri, Demir'i bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

6 aydır evden çıkmayan adamın sır dolu kaybı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.