50 Milyon TL’lik Aldatma Davasında Ünlü Oyuncu İddiası

50 Milyon TL’lik Aldatma Davasında Ünlü Oyuncu İddiası

KONDA Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erdem hakkında, eşi Beyhan T. tarafından İstanbul’da açılan boşanma davasında, oyuncu Dolunay Soysert ile ilişki yaşadığı iddiasıyla 50 milyon TL maddi ve manevi tazminat talep edildi.

KONDA Araştırma ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erdem hakkında, eşi Beyhan T. tarafından İstanbul 4. Aile Mahkemesi’ne boşanma dilekçesi sunuldu.

Davacı tarafın avukatı Ahmet Cidecioğlu aracılığıyla mahkemeye iletilen dilekçede, çiftin 2006 yılında evlendiği ve bu evlilikten iki çocuklarının bulunduğu belirtildi.

Dolunay Soysert İddiası Dilekçeye Girdi

Dilekçede, Erdem’in evlilik birliği devam ederken oyuncu Dolunay Soysert ile ilişki yaşadığı öne sürüldü.

Başvuruda, Erdem’in Soysert ile Arnavutköy’de bulunan bir evde birlikte yaşadığı, yurt içi ve yurt dışında tatillere çıktığı ve aynı otellerde konakladığı iddialarına yer verildi.

Ayrıca, yapılacak HTS kayıt incelemesi ile tarafların aynı lokasyonlarda bulunduğunun ortaya çıkacağı savunuldu.

“Aile Nafakasını Tatilde Harcadı” İddiası

Dilekçede dikkat çeken bir diğer iddia ise, Erdem’in aile konutunun ve çocukların ihtiyaçları için talep edilen ödemeleri yapmadığı yönünde oldu.

Başvuruda, Güney Fransa’dan paylaşılan bir fotoğraf eşliğinde “Para göndermeyeceğim, ben tatildeyim” şeklinde mesaj iletildiği ve evin nafakasının tatilde harcandığı öne sürüldü.

Davacı taraf, bu durumun evlilik birliğinin temelinden sarsılmasına neden olduğunu savundu.

50 Milyon TL Tazminat Talebi

Dilekçede, evliliğin Aydın Erdem’in ağır kusuru nedeniyle sona erdiği belirtilerek, toplam 50 milyon TL maddi ve manevi tazminat talep edildi.

Ayrıca, Beşiktaş’taki müşterek konutun dava süresince anne ve çocuklara tahsis edilmesi ve çocukların velayetinin anneye verilmesi istendi.

Mahkemenin önümüzdeki süreçte tarafları dinleyerek dosyayı değerlendirmesi bekleniyor.

50 Milyon TL’lik Aldatma Davasında Ünlü Oyuncu İddiası

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.