33 yaşındaki kaymakam Hacı Kerim Meral'in döner sınavı! Yediği en pahalısı olabilir

33 yaşındaki kaymakam Hacı Kerim Meral'in döner sınavı! Yediği en pahalısı olabilir

Artvin Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral, ilçede yemek yediği restoranda döneri beğenmeyerek, hesabı ödemek istemediğini söylediği iddiaları üzerine İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Artvin Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral, ilçede yemek yediği restoranda döneri beğenmeyerek, hesabı ödemek istemediğini söylediği iddiaları sonrası dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Artvin Valiliği, kaymakam hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, “Bugün medyada yer alan konu ile ilgili olarak Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral hakkında İçişleri Bakanlığımızca müfettiş görevlendirilerek soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

DÖNERİ BEĞENMEDİ HESAP ÖDEMEK İSTEMEDİ

İddiaya göre, Meral, ilçede bir restoranda yemek yedi. Döneri beğenmediğini söyleyen Meral, hesabı ödemek istemedi. Restoran çalışanları ile Meral arasında yaşanan tartışmanın ardından polis çağrıldı. Polis, Meral'i restorandan uzaklaştırarak, hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Soruşturma sonucu Meral'in görevinden alınıp alınmayacağı merak ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.