30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

Hak-İş Genel Başkan Vekili Toruntay:- "30 Ağustos, istiklal mücadelemizin zaferle taçlandığı, cumhuriyetimizin temellerinin inşa edildiği, tarihten silinmek istenen bir milletin direniş ve dirilişinin yükseldiği, tüm ezilen milletlere moral ve heyecan kay

ANKARA (AA) - Hak-İş Genel Başkan Vekili Mustafa Toruntay, "30 Ağustos, istiklal mücadelemizin zaferle taçlandığı, cumhuriyetimizin temellerinin inşa edildiği, tarihten silinmek istenen bir milletin direniş ve dirilişinin yükseldiği ve tüm ezilen milletlere moral ve heyecan kaynağı olduğu bir gündür." ifadelerini kullandı.

Toruntay, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, 30 Ağustos'un ülkenin düşman işgalinden kurtuluşu ile milletin bağımsızlık ve özgürlüğünün sembol günlerinden birisi olduğunu vurguladı.

Canları pahasına ülkeyi düşmanlardan kurtaran tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Toruntay, şunları kaydetti:

"30 Ağustos, istiklal mücadelemizin zaferle taçlandığı, cumhuriyetimizin temellerinin inşa edildiği, tarihten silinmek istenen bir milletin direniş ve dirilişinin yükseldiği, tüm ezilen milletlere moral ve heyecan kaynağı olduğu bir gündür. Geçmişi zaferlerle dolu milletimiz 15 Temmuz'da yeni bir zafer kazandı. Tek vücut halinde hareket ederek, tarihte destanlar yazan bir millet, 15 Temmuz'da da büyük bedeller ödeyerek yeni bir destan yazdı. Hak-İş Konfederasyonu adına 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı yürekten kutluyor, ülkemiz ve milletimize barış ve esenlikler diliyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler