30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı

Edirne'de bayram dolayısıyla şehit ve gazi aileleri onuruna yemek verildi- Edirne Valisi Özdemir:- "Türk milleti kahramanlığını ve vatanseverliğini her zaman göstermiştir. Bunu en son 15 Temmuz'da da gösterdi. Türk halkı vatanına, bayrağına ve Atatürk'ün

EDİRNE (AA) - Edirne Valisi Günay Özdemir, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla şehit ve gazi aileleri onuruna yemek verdi.

Bir işletmede düzenlenen programda, Vali Özdemir, şehit aileleri ve gazilerle sohbet etti.

Vali Özdemir, burada yaptığı konuşmada, çok anlamlı bir günde bir araya geldiklerini belirterek, şehit yakınları ve gazilerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Türk tarihi açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Özdemir, "Türk tarihinin en önemli zaferlerinden birisidir. Bu zaferin iki önemli unsuru var. Bir tanesi Türk milletinin vatanseverliği ve kahramanlığı, diğeri ise vatansever ve kahraman milletimizin yönetimi. Bu iki unsur bir araya geldiğinde bu zaferin gerçekleştiğini görüyoruz.Türk milleti kahramanlığını ve vatanseverliliğini her zaman göstermiştir. Bunu en son 15 Temmuz'da da gösterdi. Türk halkı vatanına, bayrağına ve Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'e sahip çıktı." diye konuştu.

Vali Özdemir, şehit yakınları ve gazilere, yemeğe katılımlarından ötürü teşekkür etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :