30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve eşi Zuhal Ceylan 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla resepsiyon verdi

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla resepsiyon verdi.

Kentteki bir otelde düzenleyen resepsiyonda Vali Ceylan ve eşi Zuhal Ceylan, konukları kapıda karşıladı.

Programda konuşan Ceylan, 30 Ağustos Zaferi'ni kutlamanın sevincini yaşadıklarını ve gurur içerisinde olduklarını ifade etti.

30 Ağustos'ta Türk milletinin bir varoluş mücadelesi sergilediğinin altını çizen Ceylan, "İstiklal Savaşı'nın en önemli aşamasını oluşturan Büyük Taarruz ve Atatürk'ün bizzat komuta ettiği Başkomutanlık Meydan Muhaberesinde milletimiz ve ordumuz adeta imkansızı başararak başka milletlere örnek olacak bir zafere imza atmıştır." dedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet payidar kalacağını vurgulayan Ceylan, şunları kaydetti:

"FETÖ, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerine karşı amansız mücadelemiz millet olma bilinciyle hareket ettiğimizin en bariz örneğidir. Al bayrağımız semalarımızda özgürce dalgalansın diye verdiğimiz mücadele hiç bitmeyecek. Türk Milleti ilelebet payidar kalacaktır. 30 Ağustos Zaferi'nin 95. yıl dönümünü kutlamanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu mutluluğumuza buraya gelerek ortak olan herkese teşekkür ederim."

Program, havai fişek gösterisiyle sona erdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :