30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Karahan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Karahan, mesajında, aziz Türk milletinin, aynı inançla...

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Karahan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karahan, mesajında, aziz Türk milletinin, aynı inançla Çanakkale'de, Dumlupınar'da olduğu gibi devleti yıkmaya, birliğimizi yok etmeye çalışan şer odaklarına karşı canı pahasına vatanını korumaya, bağımsızlığına sahip çıkmaya devam edeceğini belirtti.

Milletin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği Büyük Zafer'in 95. yılını coşkuyla kutladıklarını belirten Karahan, şunları kaydetti:

"Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği büyük kahramanlıklarla bu büyük zaferi kazanmış ve bize güzel vatanımızı emanet etmiştir. Aziz milletimiz, aynı inançla Çanakkale'de, Dumlupınar'da olduğu gibi devletimizi yıkmaya, birliğimizi yok etmeye çalışan şer odaklarına karşı canı pahasına vatanını korumaya, bağımsızlığına sahip çıkmaya devam edecektir. Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal Savaşı'nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın Zafer Bayramı'nı kutluyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :