3. Uluslararası Konya Yarı Maratonu 26 Mayıs'ta Gerçekleşecek

3. Uluslararası Konya Yarı Maratonu 26 Mayıs'ta Gerçekleşecek

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Spor Konya Projesi kapsamında bu yıl üçüncüsü yapılacak olan Uluslararası Konya Yarı Maratonu, 26 Mayıs Pazar günü Konya'nın kalbini sporla attıracak.

Başkan Altay'dan Tüm Sporseverlere Davet

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya'nın büyük organizasyonlar ve spor altyapısıyla bir spor şehri haline geldiğini belirtti. Başkan Altay, 26 Mayıs'ta düzenlenecek olan 3. Uluslararası Konya Yarı Maratonu'nun heyecanını paylaştı. Sağlıklı yaşamı ve sporu teşvik etmek amacıyla düzenlenen etkinlikte katılımcıların Konya'nın tarihi ve kültürel güzelliklerini keşfetme fırsatı bulacağını ifade etti.

Başkan Altay, kayıt ücretlerinin bu yıl Gazze'deki kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermek için kullanılacağını belirterek, "Tüm katılımcılar iyiliğin bir parçası olacak. Ben, tüm sporseverleri Uluslararası Konya Yarı Maratonu'na kayıt yaptırarak bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum" dedi.

3. Uluslararası Konya Yarı Maratonu 26 Mayıs'ta Gerçekleşecek

Üç Farklı Kategoride Koşu

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan organizasyon, 21 kilometrelik Yarı Maraton, 10 Kilometre Koşusu ve Halk Koşusu olmak üzere üç farklı kategoride gerçekleşecek. Yarı Maraton ve 10 Kilometre Koşusu Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi önünden başlayacak. Yarı Maraton 09.10'da, 10 Kilometre Koşusu ise 09.15'te start alacak. Halk Koşusu ise saat 13.30'da Kültürpark önünden başlayacak.

Kayıtlar "Konyayarimaraton.com"da

"Hareketin Merkezinde Ol" ve "Koşmak için Engel Yok" sloganlarıyla aktif bir yaşam tarzının öneminin vurgulandığı Uluslararası Konya Yarı Maratonu'na kayıtlar, "konyayarimaraton.com" adresinden yapılabiliyor. Başkan Altay, sporseverleri bu anlamlı etkinliğe katılmaya ve iyiliğin bir parçası olmaya davet ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler