3. Kez Ehliyetsiz Yakalanan Sürücü Kahkahalarla Poz Verdi

3. Kez Ehliyetsiz Yakalanan Sürücü Kahkahalarla Poz Verdi

Aksaray'da gece yarısı direksiyon başında 3. kez ehliyetsiz yakalanan sürücü, rahat tavırlarıyla şaşkınlık yarattı. "Cumartesi direksiyon sınavım var" diyen sürücü, basın mensuplarına kahkahalar atarak poz verdi.

Gece yarısı Aksaray Alparslan Türkeş Bulvarında gerçekleşen olayda, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yapılan bir uygulama sırasında, İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ve trafik şubesi ekipleri, şüphe üzerine 38 AK 716 plakalı otomobili durdurdu. Araçta yapılan ehliyet ve ruhsat kontrolünde, sürücü D.O.'nun (23) ehliyetsiz olduğu belirlendi.

Kameralardan Kaçma Çabası

Polis ekipleri, işlemler için D.O.'yu polis otosunun yanına gelmesini istedi. Basın mensuplarını fark eden sürücü, kameralardan kaçarak polis memurlarının arkasına gizlenmeye çalıştı. Alkol muayenesi sırasında, "Neyini çekiyorsun ben anlamadım ki?" diyerek kameramanlara tepki gösterdi.

3. Kez Ehliyetsiz Yakalanan Sürücü Kahkahalarla Poz Verdi

"3. Cezam Bu"

Ceza işlemlerinin ardından eline aldığı ceza makbuzu ile araç başına geçen D.O., kahkahalar atarak, "Evet poz veriyorum çek. Haberlerde de paylaş" dedi. Rahat tavırları ve söyledikleriyle dikkat çeken D.O., ehliyetsiz araç kullanmaktan 3. kez ceza yediğini itiraf etti. Sürücü, "Cumartesi günü direksiyon sınavım var" diyerek durumu marifetmiş gibi anlattı.

Ehliyetsiz Araç Kullanımına Şaşırtan Cevaplar

Basın mensuplarının "Neden ehliyetsiz araca biniyorsunuz?" sorusuna D.O., "Ne yapalım binmeyelim mi?" diye cevap verdi. Gazetecilerin "Ehliyetsiz binilmez" demesi üzerine ise, "E ne yapayım ağabey, bir işin oluyor, bir yere gidecek oluyorsun, yazılı sınavı geçtik, cumartesi günü direksiyon sınavım var. Çek çek ağabey haberlerde paylaş" dedi.

12 Bin 978 TL Ceza Kesildi

Sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan 12 bin 978 TL para cezası kesilirken, araç ehliyetli bir arkadaşına teslim edildi. Olay, ehliyetsiz araç kullanımının ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.