3 çocuk 18 yaşındaki genci bıçakla ağır yaraladı

3 çocuk 18 yaşındaki genci bıçakla ağır yaraladı

Aksaray’da 3 çocuk tartıştıkları 18 yaşındaki genci darp edip bıçakladı. Ağır yaralanan genç hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili gözaltına alınan çocuklardan biri tutuklandı.

Olay, Aksaray merkeze bağlı Hırkatolu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Muhammet Ali A. (18) ile Emirhan K. (15), Nihat K. (17) ve Onur K. (17) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken, üç çocuk Muhammet Ali A.’yı darp etti.

Bıçakla yaralandı

Kavga sırasında Emirhan K., yanında bulunan bıçağı çıkararak Muhammet Ali A.’yı iki bacağından bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralanan genç, kanlar içinde yere yığıldı.

Köyde kavgayı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı genç hastaneye kaldırıldı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan Muhammet Ali A., ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan gencin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Jandarma operasyonla yakaladı

Olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan jandarma ekipleri, Aksaray merkeze bağlı Kızıcıktolu köyünde bir adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda Emirhan K., Nihat K. ve Onur K. yakalanarak gözaltına alındı.

1 çocuk tutuklandı

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Aksaray Adliyesi’ne sevk edilen üç çocuktan Emirhan K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer iki çocuk ise adli işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.