3. CNR Kitap Fuarı'nda AA standına büyük ilgi

3. CNR Kitap Fuarı'nda AA standına büyük ilgi

Anadolu Ajansı'nın, "Global İletişim Ortağı" olduğu 3. CNR Kitap Fuarı'ndaki standında satışa sunduğu almanakları ve "Istanbul Photo Awards" fotoğraf yarışması albümü ziyaretçilerin ilgisini çekiyor- Stantta gençler en çok AA'nın yeni nesil gazeteci yetiş

İSTANBUL (AA) - Anadolu Ajansı'nın (AA), "Global İletişim Ortağı" olduğu 3. CNR Kitap Fuarı'ndaki standı ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.

CNR Holding ve Basın Yayın Birliği'nin iş birliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Basım Yayın Meslek Birliğinin desteğiyle 4 Mart'ta "Engelsiz bir dünya" temasıyla okurla buluşan Kitap Fuarı, CNR EXPO Yeşilköy'de devam ediyor.

Fuarın "Global İletişim Ortağı" AA'nın standı da kitapseverlerden yoğun ilgi görüyor. Stantta Türkçe, Arapça ve İngilizce yayımladığı almanaklar ile "Yetim Kalan Ülke Suriye", "Yarım Kalan Devrim: Mısır", "Abluka, Savaş, Direniş: Gazze" kitaplarını satışa sunan AA, "Istanbul Photo Awards" fotoğraf yarışması albümünü de tanıtma imkanı buluyor.

Stantta AA'nın yayınlarının yanı sıra kurum hakkında da bilgiler veriliyor.

AA'nın tarihi hakkındaki soruların yanı sıra en çok merak edilen konu ise; yeni nesil gazeteci yetiştirmek için 4 yıl önce hayata geçirilen "AA Haber Akademisi"...

Özellikle genç okurlar, Haber Akademisi'ne nasıl başvuracakları ve burada ne tür eğitim alacaklarına ilişkin sorular yöneltiyor.

Stantta eğitimler sırasında çekilen görüntüleri de izleme fırsatı bulan okurlara, savaş muhabirliği eğitimi hakkında da bilgi sunuluyor.

Stant sorumlusu Zeynep Demirkıran, "Şaşırtıcı bir şekilde fuar boyunca özellikle gençler standımıza geliyor ve Haber Adakemisi'nin eğitimleri hakkında bilgi almak istiyorlar. Bu konuda bilgi verdiğimiz gençleri akademiye yönlendiriyoruz" dedi.

3. CNR Kitap Fuarı, 13 Mart'ta sona erecek.

3. CNR Kitap Fuarı'nda AA standına büyük ilgi

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler