3 Aralık Dünya Engelliler Günü

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

SİVAS (AA) - Sivas'ta özel eğitim öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kendileri gibi engelli olan öğrencilere ikram edilmek üzere...

SİVAS (AA) - Sivas'ta özel eğitim öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kendileri gibi engelli olan öğrencilere ikram edilmek üzere kurabiye hazırladı.

Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin özel eğitim öğrencileri, Kazancılar İlköğretim Okulunda eğitim gören özel eğitim öğrencilere ikram edilmek üzere, öğretmenleri nezaretinde okulun uygulama mutfağında hamur yoğurup kurabiye yaptı.

Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Aysel Şenel, yaptığı açıklamada, öğrencilerin hamur yoğururken ve kurabiye yaparken oldukça heyecanlandığını dile getirerek, "Hazırlanan kurabiyeleri yarın okulumuzda misafir edeceğimiz Kazancılar İlköğretim Okulunun özel eğitimli öğrencilerine ikram edeceğiz." dedi.

Şenel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla farkındalık yaratmak adına hazırlanan programa katkısı olanlara teşekkür etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler