3 Aralık Dünya Engelliler Günü

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Çelik, mesajında,...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Çelik, mesajında, Kayseri'yi her anlamda engelsiz bir kent yapmak için çalıştıklarını ifade etti.

Engellilerin hayata tutunmalarının önemini vurgulayan Çelik, şunları kaydetti:

"Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak her türlü tedbiri almak ve fiziki imkanları düzenlemek boynumuzun borcu. Biz bu çalışmaları yaparken toplumun tüm kesimleri ve engellilerimize de görev düşüyor. Engellilerimizin kendi engellerini kaldırdıkları takdirde ne büyük başarılar gösterdiğine defalarca şahit olduk. Bu başarıların artarak devam etmesi için engelli kardeşlerimizi teşvik etmek ve ihtiyaç duydukları her an yanlarında olmak en önemli görevlerimizdendir."

- Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise, yayımladığı mesajında, eğitimden sanata spordan kültüre hayatın her alanında engelli vatandaşlara destek olduklarını ifade etti.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla tüm engellilerin önündeki engelleri kaldırma gayreti içinde olduklarını aktaran Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Devletimizin engellilere sunmuş olduğu hizmetleri bizler de daha ileri seviyelere taşıyoruz. Onların hayat standartlarını yükseltmek için elimizden geldiğince yoğun çaba sarf ediyoruz. Başta eğitim ve sağlık olmak üzere onlara yönelik düzenlediğimiz etkinliklerle her zaman yanlarında oluyoruz. Unutmamalıyız ki hepimiz birer engelli adayıyız. Bundan dolayı Kocasinan’ımızı daha da yaşanabilir bir ilçe hale getirmek için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. İnşallah her şey daha güzel olacak."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler