29 Ekim Cumhuriyet Bayramına doğru

29 Ekim Cumhuriyet Bayramına doğru

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Zeybek, mesajında,...

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Zeybek, mesajında, Cumhuriyet'in Atatürk'ün önderliğinde milletimizin, azim ve kararlılığıyla vücut bulmuş büyük bir eser olduğunu belirtti.

Cumhuriyet'in yeniden dirilişin simgesi olduğunu vurgulayan Zeybek, şunları kaydetti:

"Cumhuriyet, her türlü zorluk ve yokluğa rağmen, Türk milletinin özünde var olan birlik ve beraberliğin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının, muasır medeniyet seviyesine erişmiş güçlü bir Türkiye kurma azim ve kararlılığının gurur verici eseridir. 600 yıllık bir cihan devletinin mirası üzerinde yükselen Cumhuriyetimizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün veciz bir şekilde ifade ettiği 'Muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma' mücadelesini, ilk günkü heyecanla, azimle ve şevkle sürdürüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta vatanımızın kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün İstiklal kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, hemşerilerimizin ve vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını canı gönülden kutluyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :