29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.Şarkışla 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

Şarkışla 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen törende, Şarkışla Kaymakamı Mehmet Erdem ve Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Törene, İlçe Jandarma Komutanı Özgür Cengiz, Emniyet Müdürü Hasan Uludağ, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile öğrenciler katıldı.


- Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel mesaj yayımladı

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yüksel, mesajında, Türkiye'nin, sadece sınırları içinde değil, sınırları dışında da mazlumların umudu olduğunu belirterek, “Cumhuriyetimiz için ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür. Cumhuriyetimiz, zor şartlarda elde edilmiş bir kazanımdır." ifadelerini kullandı.

Barış Pınarı Harekatı'nda bulunan güvenlik güçlerine Allah'tan muvaffakıyetler dilen Yüksel, "Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyoruz.” açıklamasında bulundu.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :