29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Aydoğdu, mesajında, 1923'te...

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Aydoğdu, mesajında, 1923'te milletin binlerce yıllık devlet geleneğinin milli tasavvurla buluşan son fidanı olan Türkiye Cumhuriyetinin 96. yıl dönümünün coşkusunu ve heyecanını, en önemlisi de gurur ve iftiharını milletçe idrak ettiklerini belirtti.

Millet, devlet bütünlüğü içerisinde birlik beraberliği sürdürerek Türkiye Cumhuriyetinde her zorluğun üstesinden geleceğine inandıklarını vurgulayan Aydoğdu, şunları kaydetti:

"Şanlı geçmişimizin ve bu ülkeyi kuran milletimizin sahip olduğu inanç ve güçle İstiklal Mücadelesinde gösterdiği başarının temelinde yatan birlik ve beraberliğimiz, bugün ülke ve bölge olarak ateşten çemberden geçtiğimiz bu dönemeçte ve sonrasında önümüze çıkabilecek engelleri aşmak için yine ihtiyacımız olan kudrettir. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 96. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet niyazı ve saygı ile anıyor, milletimizin Cumhuriyetinin ebed müddet olması ve azmi ile Türkiye'nin bayramını kutluyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :