26 numaralı hattın ismi değişti

26 numaralı hattın ismi değişti

Gelişmeyi AKOM duyurdu. Konya'da toplu ulaşımda düzenlemeler sürüyor. İsim benzerliği nedeniyle karışıklık yaşandığı fark edilen 26 numaralı otobüs hattının ismi değiştirildi.

Konya'da toplu taşıma hatlarında düzenlemeler devam ediyor. AKOM tarafından yapılan açıklamada, isim benzerliğinden dolayı karışıklık yaşanan 26 numaralı Çatalhüyük otobüs hattının isminin "Ormankaya" olarak değiştirileceği duyuruldu.

İsim Benzerliği Mağduriyete Neden Oluyordu

AKOM'dan yapılan açıklamada, Çatalhöyük Tanıtım ve Karşılama Merkezi'ne gitmek isteyen vatandaşların 26 numaralı Çatalhüyük otobüs hattını kullanmalarının, isim benzerliği nedeniyle karışıklığa ve mağduriyete yol açtığı belirtildi.

Yeni İsim 1 Haziran'dan İtibaren Geçerli

Yapılan değişiklikle birlikte 26 numaralı "Çatalhüyük" hattının isminin "Ormankaya" olarak düzeltildiği ve bu ismin 1 Haziran Cumartesi günü itibariyle geçerli olacağı ifade edildi.

AKOM'dan Yolculara Duyuru

AKOM yetkilileri, Çatalhöyük Tanıtım ve Karşılama Merkezi'ne gitmek isteyen vatandaşların 1 Haziran'dan itibaren 26 numaralı "Ormankaya" otobüs hattını kullanmaları gerektiğini hatırlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.