25. GAPSHOES Fuarı'na doğru

25. GAPSHOES Fuarı'na doğru

Gaziantep'te yarın açılacak Uluslararası Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi Fuarı'na (GAPSHOES), yurt içinin yanı sıra Çin'den ayakkabı ve terlik üreticileri de katılacak

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te bu yıl 25'incisi düzenlenen Uluslararası Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi Fuarı (GAPSHOES), yarın kapılarını ziyaretçilere açacak.

Gaziantep Sanayi Odasından yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu ve Gaziantep Kunduracılar Odası ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) desteğiyle, Akort Fuarcılık tarafından organize edilen 25. GAPSHOES Fuarı, 19 Temmuz Çarşamba günü Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in katılımıyla açılacak.

Ortadoğu Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuara, yurt içinden Gaziantep, Adana, Ankara, İstanbul, Kayseri, Konya, Samsun, Sinop, Şanlıurfa gibi birçok ilden ve Çin'den 135 firma 350 markayla katılacak.

Ayakkabı ve terlik sektörünün Türkiye'deki en önemli buluşma adresi olan GAPSHOES Fuarı'na, Ortadoğu ülkeleri ve Türk cumhuriyetleri başta olmak üzere yaklaşık 20 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Fuar dört gün açık kalacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :