24 Erzincanspor'da Galatasaray heyecanı

24 Erzincanspor'da Galatasaray heyecanı

- 24 Erzincanspor, Ziraat Türkiye Kupası grup müsabakalarında Galatasaray ile evinde oynayacağı maçın heyecanını yaşıyor - Teknik direktör Sabuncu:"Galatasaray maçı tarihi önem taşıyor. O maçın motivasyonu, konsantrasyonu çok ayrıdır"- Takım kaptanı Burha


ERZİNCAN (AA) - BARIŞ YALÇINKAYA - Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda yer alan 24 Erzincanspor'da, kupanın ikinci haftasında Galatasaray ile oynanacak maçın heyecanı yaşanıyor.

Spor Toto 3. Lig 1.Grup ekiplerinden 24 Erzincanspor, grupta Galatasaray'ın yanı sıra Elazığspor ve Tuzlaspor'la mücadele edecek.

Grup mücadelesine 30 Kasım'da deplasmanda Tuzlaspor maçıyla başlayacak kırmızı-siyahlı ekip, ardından grubun favorisi Galatasaray'ı 14 Aralık'ta evinde ağırlayacak.

Erzincan temsilcisi, bu maçların ardından çift devreli lig usulüne göre grup müsabakalarının ilk bölümünü 21 Aralık'ta deplasmanda Elazığspor karşılaşmasıyla tamamlayacak.


- Sabuncu: "Galatasaray maçı tarihi önem taşıyor"


24 Erzincanspor Teknik Direktörü Serdar Sabuncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, grupta tüm karşılaşmaların önemli olduğunu, ancak Galatasaray maçının Erzincan tarihi için önem arz ettiğini söyledi.

Takıma gönül veren herkesin bu maçı dört gözle beklediğini belirten Sabuncu, şunları söyledi:

"Ama tabii ki bizim için öncelik lig. Hak etmediğimiz bir noktadayız. Bu şehir, bu insanlar, bu oyuncu kalitesi daha iyi yerleri hak ediyor. Biz, o yüzden burada varız. Başarılı olacağımıza inanıyoruz. Galatasaray maçı tarihi önem taşıyor. O maçın motivasyonu, konsantrasyonu çok ayrıdır. Bu maçta tüm oyuncularımızın, şehrimize yakışan mücadeleyi yürekten vereceğini hep beraber izleyeceğiz. Galatasaray, Türkiye'nin tartışılmaz en önemli büyük takımlarından bir tanesi. Galatasaray maçını da kazanmak için elimizden geleni yapacağımızın sözünü verebilirim."


- Kaptan Burhan: "Galatasaray'ı misafir etmek de çok güzel"


Takım kaptanı Burhan Coşkun ise Galatasaray'ın Türkiye'nin güzide takımlarından biri olduğunu ifade etti.

Galatasaray ile aynı grupta bulunmanın kendileri için bir şans olduğunu dile getiren Burhan, "Galatasaray ile oynamanın yanı sıra Galatasaray'ı Erzincan'da misafir etmek de çok güzel. Önemli olan bizim için buydu. Kupadaki önceliklerimizden biri, büyük takımlardan birini buraya getirmekti. Bunu başardığımız için mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Burhan, kupada yapacakları maçlarda, taraftarlarına keyifli anlar yaşatmak istediklerini sözlerine ekledi.

Futbolculardan Erdi Kasapoğlu, kupada gidebilecekleri yere kadar gitme hedefiyle yola çıktıklarını, bu çerçevede gruplara kalmayı başardıklarını anlatarak, "Şimdi gruplarda Galatasaray gibi bir takım çıktı. Burada Erzincanlı futbolseverlere Galatasaray'ı izlettireceğiz. Bu oyundan keyfi almaya çalışacağız. Kupa maçlarında keyif almaya çalıştık. Bizim için iyi bir tecrübe olacak. Gruptan çıkma şansımızın olduğunu da düşünüyorum." şeklinde konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :