23 Yaşındaki Bekir Minaz Evinde Ölü Bulundu

23 Yaşındaki Bekir Minaz Evinde Ölü Bulundu

Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde yaşayan 23 yaşındaki Bekir Minaz, ablası tarafından evde hareketsiz bulundu. Karabük Üniversitesi öğrencisi genç adamın ölümü şüpheli. Otopsi sonucu bekleniyor.

Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde bulunan 5 katlı apartmanın 4. katında, Bekir Minaz isimli 23 yaşındaki genç, ablasıyla birlikte yaşadığı evde ölü bulundu. Olay, akşam saatlerinde meydana geldi ve Minaz'ın ablası tarafından fark edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontroller sonucunda Bekir Minaz'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Genç adamın cenazesi, incelemelerin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bekir Minaz'ın ölümü şüpheli bulunuyor ve kesin ölüm nedeni otopsi sonucu netlik kazanacak. Yakın çevresi ve yetkililer, genç yaşta kaybedilen hayatla ilgili detaylı bir soruşturma başlatırken, Minaz'ın ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Haber, otopsi sonuçlarına göre güncellenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.