23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şahin, mesajında, Mustafa Kemal Atatürk'ün yarınların teminatı olan çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bu yıl Sivas'ta buruk kutladıklarını söyledi.

Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Şahin, "Geçtiğimiz hafta içerisinde hain terör örgütleriyle girdikleri çatışmalarda şehit olan hemşehrilerimiz, Hakan Yurtoğlu, Erdal Çetin, Tevfik Ayhan Gençleşen'i toprağa vermenin üzüntüsünü yaşarken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına gölge düşürmüştür." dedi.

Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"23 Nisan 1920'de Ankara da toplanan Türkiye Büyük Millet Meclisi aldığı tarihi kararlarla Türk ulusunun karşı karşıya kaldığı tehlikelerin bertaraf edilmesi ile ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması ve bağımsızlık yolunda yürütülen çabaları yönlendirmiş, varlığıyla milletimize güç vermiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisinin, umutsuzluğun, yoklukların, zor ve sıkıntılı günlerin yaşandığı bir dönemde açılması aydınlık yarınlarımız için bir dönüm noktası olmuştur."

Çocuklara da seslenen Şahin, "Sizler, milletimizin umut çiçekleri, aydınlık yarınlarımızı kucaklayan güçlü kollarısınız. Bu bakımdan sizlerin sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeniz en büyük arzumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle, sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan çocuklarımızın ve aziz milletimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularla kutlar, barışın ve kardeşliğin artması ümidiyle sevgi ve saygılar sunarım." diyerek açıklamasını sonlandırdı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :