21 Gün Süren Umutlu Bekleyiş Acıyla Bitti
Antalya Manavgat’ta Alara Çayı'nda kaybolan 25 yaşındaki otel çalışanı Ahmet Polat’ın cansız bedeni, 21 günlük yoğun arama çalışmalarının ardından bir kaya altında bulundu.
Antalya'nın Manavgat ilçesi Karakaya Mahallesi'nde arkadaşlarıyla piknik yapmak için gittiği Alara Çayı'na giren ve bir daha kendisinden haber alınamayan 25 yaşındaki otel çalışanı Ahmet Polat için başlatılan arama çalışmaları hüzünlü bir sona ulaştı.
Ekiplerin Yoğun Çalışması Sonuç Verdi
Olayın ilk gününden itibaren bölgede konuşlanan Jandarma Sualtı Arama Kurtarma, Polis Dalgıç ve AFAD ekipleri, çalışmalarını bugün derinleştirdi. Sabahın erken saatlerinde kaybolduğu bölgede yoğunlaşan ekipler, gencin suya girdiği değerlendirilen noktanın yakınındaki bir kayanın altında Ahmet Polat’ın cansız bedenine ulaştı.
Cansız Bedeni Kayalık Bölgede Çıkarıldı
Sudan çıkarılan gencin cenazesi, gerekli incelemelerin ardından otopsi işlemleri için morga kaldırıldı. 21 gündür süren arama kurtarma çalışmaları sonucunda acı haberle sarsılan ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşadı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.


Kaynak: