2022 Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı'na girecekler dikkat! İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünden açıklama

2022 Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı'na girecekler dikkat! İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünden açıklama

Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, hafta sonu yapılacak olan "2022 Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı" dolayısı ile Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğünün 23 Ekim Pazar günü açık olacağını duyurdu.

Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü' hafta sonu yapılacak olan "2022 Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı" dolayısı ile Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğünün 23 Ekim Pazar günü saat 07.00 ila 10.00 saatleri arasında açık olacağını açıkladı.

Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

ÖSYM Başkanlığı tarafından 23 Ekim 2022 tarihinde "2022 Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (2022-YDS/2)" yapılacaktır. Sınava katılacak adaylardan kayıp veya değiştirme nedeniyle T.C kimlik kartı almak isteyenlere "Sınava Giriş Belgesi" ve bir adet biyometrik fotoğrafını yanında getirerek yeni T.C Kimlik Kartı düzenleninceye kadar "Geçici Kimlik Belgesi" verilebilmesi ve MERNİS Nüfus bilgilerinde sorun olan adayların bilgi güncelleme işlemlerinin yapılabilmesi için Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğünün 23 Ekim Pazar günü 07.00-10.00 saatleri arasında açık bulundurulacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.