2018 Konyaspor için böyle geçti

2018 Konyaspor için böyle geçti

Konyaspor’da 2018’e damga vuran olaylar; kabus gibi geçen sezonun ardından takımın ligde kalması, yönetim değişikliği ve 3. Aykut Kocaman döneminin başlaması oldu

OCAK

 

KONYASPOR İLK DEVREYİ 15 PUANLA BİTİRDİ

Sezona Mustafa Reşit Akçay yönetiminde başlayan daha sonra Mehmet Özdilek’i takımın başına getirdi. Konyaspor ilk devreyi  17 maçta aldığı 4 galibiyet 3 beraberlik 10 yenilgi sonrası 15 puanla 16. sırada bitirdi.

 

YATABARE KONYASPOR’DA

Atiker Konyaspor, Trabzonspor’dan Malili forvet oyuncusu Mustapha Yatabare ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Yatabare bonuslarla birilkte yıllık yaklaşık 1 milyon 250 euro alacağı ifade edildi.

mustapha-yatabare.jpg

 

ZTK’DA ÇEYREK VİNALE YÜKSELDİ

ZTK son 16 turu rövanş maçında deplasmanda Trabzonspor’a konuk olan Atiker Konyaspor mücadeleden skorla berabere ayrılırken, ilk maçı 1-0 kazandığı için ZTK’da çeyrek finale yükseldi. Maç öncesi Mehmet Özdilek ve Rıza Çalımbay poz verdi.

ztk.png

 

TRABZON’DA YUMRUKLU SALDIRI

Atiker Konyaspor’un Trabzonspor  ile oynadığı Süper Lig karşılaşmasının ilk yarısında Ali Turan’ın kırmızı kart gördüğü pozisyonun ardından eski yöneticilerden Mehmet Soylu Trabzonsporlu yöneticiler tarafından yumruklu saldırıya uğradı.

trabzonda.jpg

 

KONYASPORLU TARAFTAR TOPRAĞA VERİLDİ

Atiker Konyaspor’un Trabzonspor ile oynadığı lig müsabakasında fenalaşan ve hastanede hayatını kaybeden yeşil-beyazlı taraftar Şakir Aydın toprağa verildi.

konyasporlu-taraftar.jpg

 

ORKAN ÇINAR KONYASPOR’DA

Atiker Konyaspor, Beşiktaş’ın genç oyuncusu Okran Çınar’ı sezon sonuna kadar renklerine dahil etti.

orkan.jpg

 

AHMET ŞAN HAKKINDA BERAAT KARARI

Atiker Konyaspor'un eski başkanı Ahmet Şan, FETÖ/PDY üyesi olduğu iddiasıyla Konya İkinci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı davada beraat etti. Mahkeme başkanı, Şan'ın cep telefonunda 'mor beyin' uygulaması nedeniyle ByLock tespit edildiğini ve yanlışlık yapıldığının ortaya çıktığını bildirdi.

ahmet-002.jpg

 

JAHOVİC KONYASPOR’DA

Atiker Konyaspor Göztepe’nin Makedon forv.eti Adis Jahovic ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3.5 yıllık anlaşma imzaladı. Yeşil-beyazlılar Göztepe’ye 1,5 milyon Euro bonservis ödedi.

jahovic.jpg

 

ETO’O KONYASPOR’DA

Atiker Konyaspor, Antalyaspor’dan Kamreunlu yıldız oyuncu Eto’o’yu, bonuslarıyla birlikte yıllık yaklaşık 2.5 milyon Euro maliyetle, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllığına renklerine dahil etti.

etoo-002.jpg

 

VOLKAN ŞEN KONYASPOR’DA
Transferin son günlerini hızlı geçiren Atiker Konyaspor, transfer döneminin son gününde Volkan Şen'i sezon sonuna kadar renklerine dahil etti.

volakn-sen.jpg

 

ŞUBAT

KONYASPOR KUPAYA VEDA ETTİ

ZTK’da 2-2 biten ilk maçın rövanşında deplasmanda Galatasaray’a konuk olan Atiker Konyaspor, rakibine 4-1’lik skorla mağlup olarak kupaya çeyrek finalde veda etti.

konyaspor-kupaya.jpg

 

İLK DEPLASMAN GALİBİYETİNİ ALANYA’DA ALDI

Spor Toto Süper Lig 21.Hafta mücadelesinde A.Alanyaspor’a konuk olan Atiker Konyaspor, rakibini ilk yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti ve bu sezonun ilk deplasman galibiyetini aldı.

ilk-deplasman.jpg

 

MUHAMMET YÜRÜKUSLU VEFAT ETTİ

Futbola Konyaspor altyapısında başlayan, 2010 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak A takım kadrosuna dahil edilen ve 2013-2014 sezonunun sonuna kadar  Konyaspor’da futbol oynayan Muhammed Yürükuslu geçirdiği beyin kanaması sonrası 27 vefat etti. Muhammet sevenlerinin katıldığı cenaze namazının ardından toprağa verildi.

muhammet-yurukuslu-(1).jpg

muhammet-yurukuslu-(2).jpg

 

ALİ ÇAMDALI'NIN SÖZLESMESİ FESHEDİLDİ

Atiker Konyaspor yönetimi daha önce kadro dışı bırakılan Ali Çamdalı’nın sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

ali-acmdali.jpg

 

 

MART

MEHMET ÖZDİLEK’LE YOLLAR AYRILDI

Atiker Konyaspor yönetimi Teknik Direktör Mehmet Özdilek’le yolları ayırdığını açıkladı. Özdilek’e hizmetlerinden ötürü teşekkür edildi.

konyaspor-ilk-devreyi.png

 

KONYASPOR’DA SERGEN YALÇIN DÖNEMİ

Atiker Konyaspor yönetim kurulunun prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Sergen Yalçın Konya’da resmi sözleşmeyi imzaladı.

konyasporda-resgen-yalcin-donemi.jpg

 

KONYASPOR ŞİVLİLİK ETKİNLİĞİNE ORTAK OLDU

Konya'ya özgü "şivlilik" geleneğine Konyaspor da katıldı. Kalabalık gruplar halinde kulüp binamızın önüne gelen çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

konyaspor-sivlilik.jpg

 

NİSAN

 

KÜÇÜK ALPEREN TOPRAĞA VERİLDİ

Geçirdiği trafik kazası sonrasında bir süre yoğun bakımda tedavi gören Konyaspor’un küçük taraftarlarından Alperen Öztaş toprağa verildi.

alperen-(1).jpgalperen-(2).jpg

 

MAYIS

KONYASPOR LİGDE KALDI

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Sahasında Göztepe ile  1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor, Osmanlıspor'un sahasında Beşiktaş'a yenilmesiyle ligde kalmayı garantiledi.

konyaspor-ligde-kaldi.jpg

 

OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI ALINDI

Atiker Konyaspor'da başkan Fatih Yılmaz’ın nezaretinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında “Olağanüstü Genel Kurul” kararı alındı.

728xauto.jpg

 

KONYASPOR SEZONU 15. BİTİRDİ

Spor Toto Süper Lig’de 2017-2018  sezonun son maçında deplasmanda Fenerbahçe’ye 3-2 yenilen Konyaspor, sezonu 36 puanla 15.sırada tamamladı.

konyaaspor-sezonu.jpg

 

HAZİRAN

KONYASPOR U13 ŞAMPİYON

9-12 Haziran tarihleri arasında Afyon’da 32 takımın katılımı ile düzenlenen Kocatepe Kupası U13 turnuvasında Atiker Konyaspor, Bursaspor’u 2-1 yenerek şampiyon oldu.

whatsapp-image-2018-06-12-at-15_12_48.jpg

 

YENİ BAŞKAN HİLMİ KULLUK OLDU

Hilmi Kulluk, Zeki Çimen ve Mustafa Oral’ın listelerinin yarıştığı Atiker Konyaspor Olağanüstü Genel Kurulunda geçerli oyların 95’ini elde eden Hilmi Kulluk yeni başkan oldu. Adaylardan Zeki Çimen 58 oy alırken Mustafa Oral 22 oyda kaldı.

baskan-hilmi-kulluk-oldu..jpg


RIZA ÇALIMBAY DÖNEMİ BAŞLADI

Atiker Konyaspor’da yapılan görüşmeler sonrasında anlaşmaya varılan Teknik Direktör Rıza Çalımbay’la 1+1 yıllık resmi sözleşme imzalandı.

riza-calimbay.jpg

 

 

TEMMUZ

UĞUR DEMİROK KONYASPOR’DA

Atiker Konyaspor yeni sezonun ilk transferini önceki sezon Trabzonspor forması giyen Uğur Demirok ile gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlılar deneyimli stoperle 2 yıllık sözleşme imzaladı.

upur.jpg

 

2018-2019 SEZONU DUALARLA AÇILDI

Atiker Konyaspor, 2018-2019 sezonunu açtı. Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk ve yönetim kurulu üyeler, teknik heyet ve oyuncular dua ederek ve kurban keserek sakatlıksız kazasız belasız bir sezon dileğinde bulundu.

2018-2019.png

 

BOLU KAMPI BAŞLADI

2018-2019 sezonu hazırlıklarına Konya’da başladıktan sonra  birinci etap kampı için Bolu’ya giden  Atiker Konyaspor, 13 gün sürecek kampın ilk çalışmasını yaptı.

bolu-kampi.jpg

 

ERTUĞRUL, JEVTOVİC VE OPANESENKO KONYASPOR’DA

Atiker Konyaspor, anlaşmaya vardığı kaleci Ertuğrul Taşkıran ile 2 yıllık, Ukrayna’nın Premier Lig takımlarından FK Zorya Luhansk’ta sol defans mevkiinde forma giyen 27 yaşındaki Yevhen Opanasenko ve Sırbıstan’ın Partizan takımında forma giyen Marko Jevtovic’le ile 2-1 yıllık sözleşme imzaladı.

ertugrul.jpg

 

MEHDİ BOURABİA SASSULO’YA TRANSFER OLDU

Konyaspor’un Faslı oyuncusu Mehdi Bourabia,  2 milyon 250 bin euro karşılığında,  İtalya Seri A takımlarından Sassuolo’ya transfer oldu.

mehdi.jpg

 

HOLLANDA KAMPI BAŞLADI

Bolu Gerede’de yapılan birinci etap kampının ardından Konyaspor’da 11 gün sürecek Hollanda kampı başladı.

hollanda.jpg

 

AĞUSTOS

YENİ FORMALAR TANITILDI

Yeni sezon  için Nike ile anlaşan Atiker Konyaspor’da yeni sezon formaları La Casa De Papel dizisinden esinlenerek tanıtıldı.

yeni-002.jpg

 

HURTADO KONYASPOR’DA

Atiker Konyaspor Perulu milli futbolcu Paolo Hurtado ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

hurtado.jpg

 

İTTİFAK’LA YENİDEN

Atiker Konyaspor ile İttifak Holding arasında forma sırt, şort ve tribün isim sponsorluk reklam sözleşmesi yenilendi.

ittifak.jpg

 

SEZONA GALİBİYETLE BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu 1.hafta maçında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’u konuk eden Kopnyaspor, rakibini 3-2’lik skorla mağlup etti ve sezona 3 puanla başlangıç yaptı.

konyaspoer-sezona-galibiyetle.jpg

 

3 İMZA BİRDEN

Atiker Konyaspor iç transferde Selim Ay, Ferhat Öztorun ve Volkan Fındıklı ile sözleşme yeniledi.

3-isimle-sozlesme-001.jpg

 

OTOBÜS YENİLENDİ

Atiker Konyaspor’da A Takım otobüsü Spor Toto Süper Lig’in 2. Haftasında Antalyaspor ile oynanan maç öncesi yenilenen görüntüsüyle hazır hale getirildi.

otobus-001.jpg

 

KONYASPOR BAYRAMLAŞTI

Atiker Konyaspor’da, Kurban Bayramı’nda bayramlaşma töreni Kayacık Tesislerinde  antrenman sonrasında yapıldı.

konyaspor-bayramlasti.jpg

 

EYLÜL

TÜM ZAMANLARIN SATIŞ CİROSU REKORU KIRILDI

Geçtiğimi sezon rant iddialarıyla gündeme geldikten sonra Konyaspor A.Ş tarafından devir alınan ve yepyeni bir anlayışla hizmete sunulan Konyastore mağaları, Ağustos ayında 500 bin TL ciro yaparak rekor kırdı.

1533113843.jpg

 

AKADEMİYE 1 OTOBÜS DAHA TAHSİS EDİLDİ

Dada önce iki midibüs verilen Konyaspor  Futbol Gelişim Akademisine 1 otobüs daha kiralanarak tahsis edildi.

254349.jpg

FUTBOLCULAR AŞURE DAĞITTI

Atiker Konyaspor’da yöneticilerimiz ve futbolcular kulübün Zafer Meydanı’nda organize ettiği programla vatandaşlarımıza aşure dağıttı.

 

futbolcular-asure-dagitti.png

 

EKİM

 

KONYASPOR AŞ’DE SERMAYE ARTIRIMI

Konyaspor A.Ş’nin  50.000 TL olan kuruluş sermayesi, yapılan sermaye artırımı neticesinde, tamamı ödenmiş sermaye olmak üzere 2.500.000 TL’ye yükseltildi.

69293.jpg

 

ENFLASYONLA MÜCADELEYE DESTEK

Atiker Konyaspor Kulübü  enflasyonla topyekün mücadele programına destek olma kararı aldı ve ürünlerde yüzde 10 indirime gitti.

enflasyonla.jpg

 

 

SOBE’YE 350 BİN TL

Atiker Konyaspor Kulubü, Fenerbahçe maçının masraflar çıktıktan sonraki  350 bin TL’ilik gelirini Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfına bağışladı.

sobeye-350-bin.jpg


MEPAŞ VE MEDİCANA İLE SPONSORLUK YENİLENDİ

Atiker Konyaspor  Meram Elektrik Dağıtım A.Ş (MEDAAŞ), Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş (MEPAŞ) ve Sağlık sponsoru Medicana Konya ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

mepas.jpg

 

KONYASPOR KUPAYA VEDA ETTİ

Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında 2. Lig ekibi Kahramanmaraşspor ile deplasmanda karşılaşan Atiker Konyaspor, rakibine 3-0’lık skorla mağlup oldu ve kupadan elendi.

konyapor-kupaya-veda-etti.png

KASIM

RIZA ÇALIMBAY’LA YOLLAR AYRILDI

Atiker Konyaspor yönetim kurulu, 12. haftada Konyaspor’un 2-0 kazandığı MKE Ankaragücü karşılaşması sonrası teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrıldığını açıkladı.

 

 3. AYKUT KOCAMAN DÖNEMİ BAŞLADI

Rıza Çalımbay’la yollarını ayıran Atiker Konyaspor,  Aykut Kocaman 2,5 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı. Böylece yeşil-beyazlı takımda 3. Aykut Kocaman dönemi başladı.

3.-aykut.png

 ARALIK

 

ÖMER ALİ İLE 3 YIL DAHA

Atiker Konyaspor, kaptanlardan Ömer Ali Şahiner ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

img_ssz3i.png

İLK DEVREYi 25 PUANLA BİTİRDİ

2018-209 Futbol Sezonu’nun ilk devresini 0-0’lık Akhisar deplasman beraberliği tamamlayan Atiker Konyaspor, devre arasına 17 maçta elde ettiği 6 galibiyet, 7 beraberlik 6 yenilgiyle 25 puanla girdi.

Önceki ve Sonraki Haberler