20 yılını dolduran hemşirelere plaket verildi

20 yılını dolduran hemşirelere plaket verildi

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan ve mesleklerinde 20. yılını dolduran hemşirelere plaket...

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan ve mesleklerinde 20. yılını dolduran hemşirelere plaket verildi.

Tıp Fakültesi Ek Derslik Binası konferans salonunda gerçekleştirilen törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Üniversite Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, Hemşirelik Hizmetleri Yöneticisi Gülseren Karabey ve hemşireler katıldı.

Hemşireler olmaz ise sağlık alanında ciddi eksikliklerin doğacağını belirten Rektör Yardımcısı Ataseven, "Hemşirelerin sağlığa ve insanlara vermiş olduğu katkıları aşikardır. Doktor, hemşire, personel ayrımı yapmak hoş değildir. Önemli olan ekip çalışmasıdır. Birbirini destekleyen, birbirine katkı veren ekiplerin başarısı kaçınılmazdır. Aksi takdirde bir başarıdan söz edemeyiz. İnsanlarımıza en güzel sağlık hizmeti sunan siz hemşire arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Program sonunda protokol üyeleri, mesleklerinde 20. yılını dolduran hemşirelere plaket verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :