2 milyonluk vurgun yaptığı iddia edilmişti! Serbest bırakılan o iş adamı konuştu

2 milyonluk vurgun yaptığı iddia edilmişti! Serbest bırakılan o iş adamı konuştu

Diyarbakır'da 2 milyon TL vurgun yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan ve savcılıkta ifade verdikten sonra serbest bırakılan iş adamı, "Benimle ilgili 2 milyon vurgun gibi komik bir rakam ile şirketimi ve şahsımı itibarsızlaştırmaya yönelik.." dedi

Diyarbakır'da 2 milyon TL vurgun yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan ve savcılıkta ifade verdikten sonra serbest bırakılan E.O., "2 milyon vurgun iddiaları kesinlikle asılsızdır" dedi.

Diyarbakır'da 2 milyon TL vurgun yaptığı iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılan, birçok sektörde faaliyet gösteren E.O. 2 milyon vurgun yaptığı iddiasını yalanlayarak açıklamada bulundu. E.O., "Diyarbakır genelinde 28 milyon TL yatırım yaparak 185 kişiye istihdam sağladık. Benimle ilgili 2 milyon vurgun gibi komik bir rakam ile şirketimi ve şahsımı itibarsızlaştırmaya yönelik tüm iddialar asılsızdır. Bu iddialar ile benim şahsım ve şirketim adına komplo yapmak istediler. Bu komployu yapanlar ile ilgili avukatlarımızla birlikte gereken işlemleri başlattık" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.