1922 Konyasporlu futbolcular 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı

1922 Konyasporlu futbolcular 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı

Karbel Karaköprü Belediye Spor maçı hazırlıklarına başlayan 1922 Konyaspor'da antrenman öncesi futbolcular anlamlı bir harekete imza attı

Karbel Karaköprü Belediye Spor maçı hazırlıklarına başlayan 1922 Konyaspor'da antrenman öncesi futbolcular anlamlı bir harekete imza attı. Yeşil-beyazlı futbolcular, Türk bayrağı açarak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

TFF 3. Lig'in 1. haftasında sahasında Karbel Karaköprü Belediye Spor ile karşılaşacak olan 1922 Konyaspor, bu akşam saatlerinde Selçuk Üniversitesi Futbol Sahası'nda yaptığı antrenman ile bu maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Çağdaş Çankaya gözetiminde gerçekleşen idman ısınma hareketleriyle başladı ve pas çalışması ile devam etti. Yeşil-beyazlı takım son bölümde koşular yaptı. 1922 Konyasporlu futbolcular, antrenman öncesinde Türk bayrağı açarak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.