1922 Konyaspor'da teknik direktör krizi: Bekir Mehtap istifa etti

1922 Konyaspor'da teknik direktör krizi: Bekir Mehtap istifa etti

1922 Konyaspor'un teknik direktörü Bekir Mehtap, yaşanan zorlu süreç ve alınan sonuçlar üzerine istifa kararı aldı. Takımın yeni liderini bekleyen yeşil-beyazlılar, Mehtap'ın görevinden ayrılma kararıyla sarsıldı.

TFF 3. Lig'de mücadele eden 1922 Konyaspor'da teknik direktör Bekir Mehtap, sezonun ortasında yaptığı açıklama ile teknik ekibiyle birlikte görevinden istifa ettiğini duyurdu. Sezon başlamadan sadece 5 gün önce göreve getirilen Mehtap, genç ağırlıklı bir kadro ile mücadele ettiği dönemde gol sorunları ve son dakika gollerine engel olamama gibi sorunlarla karşı karşıya kaldı.

Yavru Kartallar, 14 haftalık süreçte ateş hattının sadece 3 puan gerisinde yer alarak istikrarsız bir performans sergiledi. Ligde sadece 5 puan toplayabilen 1922 Konyaspor, Bekir Mehtap'ın liderliğinde 1-0 kaybedilen Fatsa maçının ardından teknik direktörün istifasını aldı.

Daha önce de birkaç kez istifasını sunan ancak kabul edilmeyen Mehtap, Fatsa maçının ardından yaptığı açıklamada, yönetime duyduğu yıpranmanın etkisiyle artık görevinden ayrılma kararı aldığını belirtti. Yönetim ise hoca tarafından sunulan istifayı kabul ederek, Bekir Mehtap'ın görevinden ayrılmasına onay verdi. 1922 Konyaspor şimdi, teknik direktörlük pozisyonu için yeni bir ismi beklemeye başladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.