1922 Konyaspor Başkanı Muhammet Zahir Renklibay'dan taraftarlara çağrı

1922 Konyaspor Başkanı Muhammet Zahir Renklibay'dan taraftarlara çağrı

TFF 3.lig 1.grup 1.haftasında Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu'nda 4 Eylül Pazar günü saat 16:30'da Karbel Karaköprü Belediye Spor ile karşılaşacak 1922 Konyaspor'da maç öncesi Başkan Zahir Renklibay taraftarlara çağrıda bulundu

1922 Konyaspor Kulübü sosyal medya hesaplarında yapılan açıklamada1922 Konyaspor Başkanı Muhammet Zahir Renklibay ;
"2022-2023 futbol sezonunun camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah sakatlık olmadan güzel bir sezon geçiririz.Takımımız çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdi.
1922 Konyaspor olarak lige hazırız.
Pazar günü oynayacağımız Karbel Karaköprü Belediye Spor maçı ile lige merhaba diyeceğiz.
1922 Konyaspor olarak öncelikli amacımız Konya'mızı genç oyuncularla en iyi bir şekilde temsil etmek ve Konyaspor'umuza oyuncu kazandırabilmektir. Bunu da başarabileceğimizi temenni ediyorum.
Geçtiğimiz sezon Konyaspor'a kazandırdığımız 2 oyuncu var. Bu sene de eğer Konyaspor'a oyuncu kazandırabilirsek
takımımız görevini yerine getirmiş olacak.
Kulübümüzün en büyük handikabı taraftar desteğinin olmamasıdır. Bu takımın taraftara çok ihtiyacı var. Genç oyuncularımız taraftarımızı arkalarında görmek istiyorlar. Taraftarlarımızın mutlaka 1922 Konyaspor Kulübümüzü de desteklemelerini istiyoruz.
Yeni transfer ettiğimiz futbolcularımız ve altyapıdan kazandığımız gençlerimiz gerçekten çok yetenekliler. Taraftarlarımız ile birlikte hep beraber sahada güzel bir performans göstermeleri için takımımızın yanında olalım ve seyri güzel maçlar çıkaralım istiyoruz.
Biz hazırız, taraftarımızda tribünde hazır olur ve kenetlenirsek üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir müsabakanın olmayacağı kanaatindeyim." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.