19 Ekim Muhtarlar Günü

19 Ekim Muhtarlar Günü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü törenle kutlandı.İlçe merkezi ve köylerde görev yapan muhtarların katıldığı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü törenle kutlandı.

İlçe merkezi ve köylerde görev yapan muhtarların katıldığı Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okundu.

Muhtarlar, kutlama programı kapsamında Kaman Kaymakamı Murat Girgin, Kaman Belediye Başkanı Erhal Talu ve İlçe Emiyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Kaymakam Girgin, ziyarette yaptığı konuşmada, muhtarların gününü kutlayarak, hizmetlerin köy ve mahallelere ulaşmasına her zaman katkı sağladıklarını söyledi.

Muhtarların bir günde de olsa hatırlanması ve sorunlarının dinlenmesinin önemli olduğunu vurgulayan Girgin, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi görerek, kamu hizmetinin köylerimize ve mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstlenen ve beraber çalışmaktan mutluluk duyduğum Kaman’daki muhtarlarımız başta olmak üzere tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü kutluyor, hayırlı ve başarılı görevler diliyorum."

Muhtarlar, daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :