15 Temmuz’un 10. Yılında ASKON’dan Milli Birlik Mesajı

15 Temmuz’un 10. Yılında ASKON’dan Milli Birlik Mesajı

Millet iradesinin destansı bir zaferle korunduğu 15 Temmuz, ekonomik bağımsızlığın da milli bağımsızlığın temel taşı olduğu bir milat olarak hatırlanıyor.

ASKON Konya Şube Başkanı Yusuf Çimen, 15 Temmuz'un yalnızca siyasi bir duruş değil, aynı zamanda ekonomik bir kararlılık günü olduğunu vurguladı. Çimen, "Güçlü ekonomi; ancak güçlü devlet, kurumlar ve milli birlik ruhuyla mümkündür. Üreten, yatırım yapan ve ülkesine değer katan girişimcilerimiz için ekonomik bağımsızlık, milli bağımsızlığın ayrılmaz bir parçasıdır" ifadelerini kullandı.

"Türkiye Yüzyılı Hedeflerine Üreterek Yürüyoruz"

ASKON olarak yerli ve milli üretimi merkeze alan bir vizyonla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Yusuf Çimen, Türkiye'nin kalkınma hedeflerine ulaşmasının yolunun daha fazla üretmekten ve ahlaklı ticaret anlayışından geçtiğini belirtti. Çimen, "Türkiye Yüzyılı hedeflerine, ülkemizin ekonomik gücüne sunduğumuz katkılarla ulaşacağız" dedi.

Şehitlerimize Minnet ve Şükran

Mesajının sonunda, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anan ASKON Konya Şube Başkanı Yusuf Çimen, kahraman gazilere şükranlarını sundu. "Cenab-ı Allah'tan milletimize bir daha böyle acılar yaşatmamasını niyaz ediyor, milli birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum" sözleriyle temennilerini paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.