15 Temmuz şehitlerini restoranında yaşatıyor

15 Temmuz şehitlerini restoranında yaşatıyor

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki bir restoran işletmecisi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit olan özel harekat...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki bir restoran işletmecisi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit olan özel harekat polislerinin fotoğraflarını işletmesinin duvarına astı.

İşletme sahibi Metin Turhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, darbe girişiminde şehit düşen polislerin sürekli hatırlanması için fotoğraflarının asma kararını aldıklarını belirterek, "15 Temmuz hain darbe girişiminde kaybettiğimiz asker ve polislerimizi her daim hatırlamak ve onları unutmamak için böyle bir karar aldık. Amacımız şehitlerimizi unutmamak ve buraya gelen müşterilerimizin onları sürekli hatırlamalarına ve dua etmelerine vesile olmak." dedi.

Türkiye'nin bir daha bu tür kalkışmalarla karşı karşıya gelmemesi temennisinde bulunan Turhan, "Allah bir daha Türkiye'ye böyle hain bir darbe girişimi ve buna benzer olayları yaşatmasın. İnşallah, Türkiye’nin önü açık olur, ileriye doğru gideriz. Şehitlerimizin ruhu şad olsun, vatan sağ olsun." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :