15 Temmuz kahramanlarından Ömer Halisdemir'in kabri ziyaretçi akınına uğruyor

15 Temmuz kahramanlarından Ömer Halisdemir'in kabri ziyaretçi akınına uğruyor

15 Temmuz'un sembol kahramanlarından Ömer Halisdemir'in Niğde'deki kabri başında yoğunluk yaşanıyor. Ömer Halisdemir vatanseverliğini evlatlarına aşılamak isteyen Konyalı aileler de ziyaretçileri arasında

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişimi sırasında Ankara'daki Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesindeki kabri başında yoğunluk yaşanıyor.

hhhhhhh.jpg

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin yıl dönümünde, Şehit Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesindeki mezarı ziyaretçi akınına uğruyor. Türkiye'nin dört bir yanından gelen ziyaretçiler, şehit Halisdemir'in mezarı başında Kur-an'ı Kerim okuyup, dua ediyor.

h.jpg

Ömer Halis ağabeyini ziyaret etti
Konya’dan gelen Taner Güler, 4 yaşındaki oğlu Ömer Halis ile Ömer Halisdemir’in mezarı başında dua etti. Güler, "15 Temmuz nedeniyle Ömer Halisdemir’in mezarını ziyaret ettik, dua ettik. Oğlumuzu getirdik, isim babası olduğu için. Çok yoğun bir duygu yaşıyoruz. Kelimelerle anlatılmaz. Aslında bugün çok hoş bir gün değil ama nasipte varmış, yaşanacakmış yaşadık. Darbe girişiminden 1 yıl sonra doğdu. Cinsiyeti belli değilken 30 kuş şiirini dinlerken 'oğlum olursa ismini koyarım' diye içimden geçti. Eşim 'oğlun olacak' dedi. Biz de ismini Ömer Halis koyduk” ifadelerini kullandı.

hh.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.