15 Temmuz Gazisi Muammer Uzun'a son görev!

15 Temmuz Gazisi Muammer Uzun'a son görev!

15 Temmuz Gazisi Muammer Uzun, memleketi Rize'de geçirdiği trafik kazası sonrası vefat etti. Devlet Övünç Madalyası beratı sahibi 15 Temmuz gazisi Muammer Uzun bugün kılınan cenaze namazının ardından dualarla Akarsu köyündeki aile kabristanına defnedildi

İstanbul'da taksicilik yaparken 15 Temmuz Gazisi olan Muammer Uzun, memleketi Rize'de yoldan karşıya geçmek isterken bir aracın çarpması sonucu yaralanmıştı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Uzun vefat etti.
Rize'de önceki gün meydana gelen trafik kazasında yaralanan, 15 Temmuz Gazisi Muammer Uzun hayatını kaybetti.

mm.jpg

Kaza merkeze bağlı Engindere Mahallesi'nde meydana geldi. 15 Temmuz Gazisi Muammer Uzun yoldan karşıya geçmek isterken Osman K. Yönetimindeki 06 HD 3661 plakalı aracın çarpması sonucu yaraladı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Uzun yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

mmmm.jpg

Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Öte yandan 15 Temmuz gazisi Muammer Uzun'un taksicilik yaptığı İstanbul'da 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Çengelköy'de FETÖ mensubu darbecilere karşı mücadele verirken açılan ateşle yaralandığı, 5 yıldır ise kaburgasına girip, hayati risk nedeniyle çıkarılamayan mermiyle yaşadığı öğrenildi.

m.jpg

Uzun'un İstanbul'da yaşadığı ve bir inşaat işi nedeniyle memleketi Rize'ye geldiği belirtilirken, Devlet Övünç Madalyası beratı sahibi 15 Temmuz gazisi Muammer Uzun bugün Rize'de Engindere Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Akarsu köyündeki aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Resim

Rize'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 15 Temmuz Gazisi Muammer Uzun düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Merkeze bağlı Engindere Mahallesi'nde yolun karşısına geçerken otomobil çarpması sonucu yaşamını yitiren Uzun için, Engindere Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Dedebağı ve vatandaşlar katıldı.

Resim

Vali Çeber, burada yaptığı konuşmada, inanan ve vatan sevgisi yüksek bir Gazinin ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “15 Temmuz darbe girişimi sırasında en ön safta mücadele Muammer Uzun, İstanbul Çengelköy'de ihaneti duyar duymaz alana inen, vücudunu kurşuna, her şeye siper eden bir kardeşimizdi. Biz bugün burada, üzerine Türk Bayrağını serdirme hakkına nail olan Muammer ve Muammer gibiler sayesinde bir aradayız" dedi.

Resim

İl Müftüsü Naci Çakmakçı'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından Muammer Uzun'un cenazesi, aynı mahalledeki aile kabristanlığına defnedildi.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.