15 Temmuz Demokrasi Kupası'na doğru

15 Temmuz Demokrasi Kupası'na doğru

- İzmir'de 4 futbol takımının katılımıyla düzenlenecek turnuvanın maç programı belirlendi- Turnuva, Doğanlar Stadı'ndan Atatürk Stadı'na alındı


İZMİR (AA) - İzmir Spor Kulüpleri Birliği ve Geliştirme Vakfı (İZVAK) tarafından organize edilen 15 Temmuz Demokrasi Kupası'nda, maç programı belli oldu.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etmek için 10 Ağustos Çarşamba günü yapılacak 15 Temmuz Demokrasi Kupası'nda, İzmir'in futbol takımları Altay, Altınordu, Göztepe ve Karşıyaka mücadele edecek.

İZVAK Başkanı Ali Erten ve kupada yer alacak kulüplerin katılımıyla İzmir Valiliğinde gerçekleştirilen İl Spor Güvenlik Kurulunda, organizasyona katılım için talebin fazla olabileceği göz önüne alınarak müsabakaların daha önce açıklanan Doğanlar Stadı yerine Atatürk Stadı'nda oynanması kararlaştırıldı.

Programa göre ilk turda, saat 19.00'da Altınordu-Karşıyaka, 20.00'de ise Göztepe-Altay müsabakaları yapılacak. Son turda galipler finalde, mağluplar ise üçüncülük maçında karşı karşıya gelecek.

Müsabakaların kırk beşer dakika oynanacağı kupada, olası eşitlik halinde kazanan takım penaltı atışlarıyla belirlenecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :