15 Temmuz Dayanışma Kampanyası

15 Temmuz Dayanışma Kampanyası

Kayseri OSB, kampanyaya destek verdi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına katkıda bulunduklarını bildirdi.

Nursaçan, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz'da milletin egemenliğine kast eden hain FETÖ'nün darbe girişiminin milli iradeye canı pahasına karşı koyan halk tarafından bertaraf edildiğini anımsattı.

Hainlere karşı mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini ifade eden Nursaçan, şunları kaydetti:

"15 Temmuz gecesinin ilk saatlerinden itibaren Cumhuriyet Meydanı'nda yerini alan ve nöbete devam eden Kayseri OSB ailesi de üzerine düşen görevi ikinci bir emre kadar kararlılıkla sürdürecektir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için, canlar feda edilmiş ve ülkemizin geleceği teminat altına alınmıştır. Bu uğurda hiç bir tereddüt etmeden ön saflarda milli iradeye sahip çıkma görevinde, şehit olan kahramanlarımızın aileleri ve yaralı vatandaşlarımız için Başbakanlık tarafından başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına Kayseri OSB ailesi olarak imkanlar ölçüsünde destekte bulunulmuş olup, ilgili banka hesabına havale edilmiştir. Ayrıca, söz konusu kampanyaya daha geniş katkı sağlanması amacıyla, Başbakanlığın ilgili genelgesi bölgemizde faaliyet gösteren tüm sanayicilerimize duyuru yapılmak suretiyle destekleri talep edilmiştir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :