15 Temmuz Darbe girişimini bilen isimden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast uyarısı

15 Temmuz Darbe girişimini bilen isimden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast uyarısı

2016 yılında gerçekleşen 15 Temmuz Darbe Girişimi’ni önceden bilen Michael Rubin, 12 Ekim 2016 yılında kaleme alınan yazısıyla olacakları yine önceden söylediği ortaya çıktı.

FETÖ’nün bundan 5 yıl önce gerçekleşecek darbe planını önceden bilen eski Pentagon danışmanı Middle East Quarterly dergisinin editörü, tarihçi yazar Michael Rubin'in 2016 yılına dayanan bir makalesi yeniden gündeme geldi.

Rubin, Sedat Peker tarafından uygulamaya sokulan mevcut komploya 12 Ekim 2016 tarihinde işaret etmişti. American Enterprise Institute (AEI) internet sitesinde 2016 yılında bir yazı kaleme alan Rubin, Türkiye’nin aslında 2 darbe yaşadığını ve üçüncüsünün çok daha şiddetli olacağını söyledi.

Son darbenin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın canına mal olabileceğini bildiren Rubin yazısında, “Gülenciler daha geniş bir ağa sahip olabilir, ancak Peker'in bağlantılarının da aynı derecede güçlü olduğu bildiriliyor” cümlesini kullanmıştı.

Bu yazının ortaya çıkmasıyla birlikte son günlerde Sedat Peker’in video çekmesi ise Peker’in planlı bir şekilde davrandığını net bir şekilde ortaya koymuş oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.