14 yaşındaki Elif Naz'ın 15. kattan düştüğü anlar kamerada

Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde, 14 yaşındaki Elif Naz S.'nin ailesiyle tartıştıktan sonra sinir krizi geçirerek 15 katlı bir rezidansın terasından düşmesiyle sonuçlanan trajik olayın görüntüleri ortaya çıktı.

Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl Nisan ayında, 14 yaşındaki Elif Naz S., 15 katlı bir rezidansın 7. katındaki dairede ailesiyle tartışmaya başlamıştı. Akşam saatlerinde yaşanan bu tartışma sonucunda sinir krizi geçiren genç kız, daireden çıkarak binanın terasına çıktı. Burada, henüz bilinmeyen bir nedenle, 15 katlı binanın terasından aşağıya düştü. Metrelerce yükseklikten düşen Elif Naz S., ağır şekilde yaralandı.

14 yaşındaki Elif Naz'ın 15. kattan düştüğü anlar kamerada

Hastanede Yaşamını Yitirdi

Olayın ardından sesleri duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, genç kıza ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Acil olarak ameliyata alınan Elif Naz S., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

14 yaşındaki Elif Naz'ın 15. kattan düştüğü anlar kamerada

Polisin İncelemesi ve Görüntüler

Olayla ilgili vatandaşlar şoke olurken, inceleme ekipleri ise olay yerinde bir süre çalışma yaptı. Geniş çaplı bir inceleme başlatan polis ekipleri, genç kızın kendini korkuluklardan aşağıya sarkıtarak bıraktığını tespit etti. Yaşanan feci olayın görüntüleri de ortaya çıktı. Polisin yaptığı çalışmalar sonucunda genç kızın aşağıya atladığı belirlendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.