14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı

KARAMAN (AA)- Karaman Valisi Murat Koca, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında hekimleri tebrilk etti.Karaman Valisi Koca yayımladığı...

KARAMAN (AA)- Karaman Valisi Murat Koca, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında hekimleri tebrilk etti.
Karaman Valisi Koca yayımladığı mesajında, ülkemizde son yıllarda yapılan çalışmalarla birlikte sağlık sektöründe çok önemli gelişmeler yaşandığını, bu gelişmelere bağlı olarak vatandaşlara sunulan hizmet kalitesinin de yükseldiğini belirtti.
Ülkelerin gelişmişlik göstergelerinden birinin de sağlık alanında yapılan yatırımlar ve sunulan hizmetler olduğunu ifade eden Koca şunları kaydetti:
"Çünkü 'önce insan' anlayışının benimsendiği günümüzde, herkesin daha kaliteli ve daha etkin sağlık hizmeti alması büyük bir önem arz etmektedir. Çağın gereklerine uygun olarak dizayn edilmiş hastaneleri, modern tıbbi cihazları, nitelikli personeli ve insan odaklı hizmet anlayışı ile birlikte sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkartılması ve toplum sağlığının güvence altına alınması sosyal devlet anlayışının bir gereğidir. İyi işleyen ve kolay erişilebilir bir sağlık sisteminin oluşturulmasıyla topluma sunulan kaliteli ve etkin bir hizmet anlayışı, toplumda sağlıklı, mutlu ve huzurlu bireylerin oluşmasına önemli katkılar sağlayacaktır. Birey ve toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına hizmet veren, insan hayatını her şeyin üstünde tutan, zorluklara aldırmadan fedakârca çalışan sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyor, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler