14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı

AK Parti İstanbul İl Sosyal Politikalar Başkanlığınca düzenlenen programda kamu ve özel sektör sağlık çalışanları bir araya geldi

İSTANBUL (AA) - AK Parti İstanbul İl Sosyal Politikalar Başkanlığınca 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda kamu ve özel sektör sağlık çalışanları buluştu.

Wow Otel'de düzenlenen programda, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve sağlık çalışanlarının Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınlarında düzenlenen terör saldırısı ve FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi gecesi yaşadıklarını anlatan kısa film gösterildi.

Burada konuşan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, sağlık çalışanlarının hayatını insan kurtarmaya adadığını söyledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. 15 Temmuz gecesi sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarına değinen Temurci, "O gece hekimlerimizin sadece can kurtarmak için değil vatan kurtarmak için de sahada olduklarını gördüm." diye konuştu.

Selim Temurci, "Sağlık politikalarını parti olarak çok önemsiyoruz. Çünkü insanı yaşatmadan devleti yaşatamayacağımızı biliyoruz. İnsanı yüceltmeyen hiçbir siyaset bu topraklarda başarılı olamaz." ifadesini kullandı.

Program, konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :