11 Mart 2022 Konya’da okullar tatil mi sorusu yine gündeme geldi kar durdu! İlçelerde son durum

11 Mart 2022 Konya’da okullar tatil mi sorusu yine gündeme geldi kar durdu! İlçelerde son durum

Kar yağışının gün içinde şehir merkezinde aralıklarla görüldüğü Konya’da 11 Mart Cuma günü kar yağışının devam etmesi bekleniyor. Öğrenciler, veliler ve öğretmenler Konya’da okullar tatil mi sorusunu soruyor.

Mart ayında eksi değerde sıcaklıklarla günlerine devam eden Konya için 11 Mart Cuma günü de kar yağışı tahminleri bulunuyor. Peki Konya'da okullar tatil mi?

KONYA’DA GECE ÇOK ŞİDDETLİ KAR BEKLENİYOR

Konya’da 10 Mart’ı 11 Mart’a bağlayan gece saatlerinde kar yağışının çok şiddetli olması bekleniyor. Doğu yönünde hareket edecek kar yüklü bulutlar sabaha kadar yağış bırakacak.

GÖZLER VALİLİKTE

Şehirde herkesin gözü Konya Valiliği ve ilçe kaymakamlıklarına çevrilmiş durumda. Sabah saatlerinde kar yağışı ve eksi 5 derece hava sıcaklığı nedeniyle okullar tatil edildi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, okulların tatil edildiğini bildirdi. Başkan Altay şu cümleleri kullandı:

Sevgili öğrenciler; Valilik kararı ile Konya şehir merkezinde yarın (Cuma) yüz yüze eğitime ara verildi. Hayırlı Geceler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum