10 yılda bir kar yağan ilçe beyaza büründü! Kar niyetine oynadılar

10 yılda bir kar yağan ilçe beyaza büründü! Kar niyetine oynadılar

Kar yağışının on yılda bir gerçekleştiği Marmaris’te gece yarısı yağan doluyu kar zanneden vatandaşlar beyaz örtüyü görünce sokağa döküldü. Birçok kişi kalınlığı yaklaşık 10 santimetreye ulaşan dolu ile kar niyetine oynayarak eğlendi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gece yarısı etkili olan dolu yağışı tüm ilçeyi beyaza bürüdü. Yer yer 10 santimetre kalınlığa ulaşan dolu nedeniyle ilçe genelinde ilginç görüntüler oluştu.
Gece saat 23:30 sıralarında başlayan dolu yağışı 00:00’a kadar devam etti. Oldukça etkili olan ve nadir görülen dolu yağışı nedeniyle ilçede ilginç manzaralar oluştu.

Kar yağışının on yılda bir gerçekleştiği Marmaris’te gece yarısı yağan doluyu kar zanneden vatandaşlar beyaz örtüyü görünce sokağa döküldü. Birçok kişi kalınlığı yaklaşık 10 santimetreye ulaşan dolu ile kar niyetine oynadı.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gece yarısı aniden bastıran dolu yağışı aralıksız olarak yarım saat sürdü. Saat 23:30’da başlayıp 24:00’e kadar devam eden dolu yağışı sonrası cadde ve sokakların beyaza büründüğünü gören vatandaşlar sokağa döküldü. Kara hasret kalan Marmarisliler, kar yerine dolu ile oynamayı ihmal etmedi. Bazı vatandaşlar kar topu niyetine dolu topu oynarken, bazı vatandaşlar ise yollarda biriken dolu tabakasının üzerine yatıp beyaz örtünün keyfini çıkardı.

İlçe genelinde etkili olan ve her yeri kar yağmışçasına bembeyaz yapan dolu, yağışın yağmura dönmesi ile eriyip gitti. İlçede dolu sonrası oluşan manzara objektiflere bu şekilde yansıdı.

u.jpg

uu.jpg

uuu.jpguuuu.jpguuuuuu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.