10 yaşındaki otizmli çocuk piknikte kayboldu! Arama kurtarma çalışmaları sürüyor

10 yaşındaki otizmli çocuk piknikte kayboldu! Arama kurtarma çalışmaları sürüyor

Manavgat'ta ailesiyle piknik yapan 10 yaşındaki otizmli çocuk bir anda gözden kayboldu. Arama kurtarma ekipleri çocuğun bulunması için bölgede geniş çalışma başlattı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ailesiyle piknik yapan 10 yaşındaki Rafettin Uğur kayboldu. Arama kurtarma ekipleri otizmli çocuğun bulunması için bölgede çalışma başlattı.

Olay, akşam saatlerinde Sağırin Mahallesi Boynuzlubük mevkii Köprüçay Irmağı kenarında meydana geldi. Aksu'da ikamet eden Çimen ailesi piknik yapmak için Köprüçay Irmağı kenarına geldi. 10 yaşındaki çocukları Rafettin Uğur'un kaybolduğunu fark eden Çimen ailesi 112 ekibini arayarak çocuklarının ırmağa düşmüş olabileceğini belirterek yardım istedi.

Olay yerine Antalya İl Jandarma Komutanlığı JSAK Timi, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve 112 sağlık görevlileri sevk edildi. Akşam saatlerinde yapılan aramada Rafettin Uğur Çimen'in izine rastlanamadı. Aramalara havanın aydınlanmasıyla ırmakta ve ormanda devam edileceği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.