1 Eylül Dünya Barış Günü

1 Eylül Dünya Barış Günü

Hak-İş Genel Başkanı Arslan:- "Ülkemizin huzurunu ve istikrarını bozmak isteyenlere, toplumda bir gerilim ve kutuplaşma yaratmak isteyenlere karşı milli birlik ve dayanışma ruhuyla milletimiz gereken karşılığı vermektedir"

ANKARA (AA) - Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, "Ülkemizin huzurunu ve istikrarını bozmak isteyenlere, toplumda bir gerilim ve kutuplaşma yaratmak isteyenlere karşı milli birlik ve dayanışma ruhuyla milletimiz gereken karşılığı vermektedir." değerlendirmesinde bulundu.

1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında Arslan, Türkiye ve dünyanın her zamankinden daha çok barışa ihtiyaç duyduğuna işaret etti.

Arslan, Türkiye ve Ortadoğu başta olmak üzere dünyanın pek çok yerinde sivillerin hayatını kaybettiğini belirterek, terör ve savaşların son bulması, dünya barışının sağlanması gerektiğini ifade etti.

Türkiye ve dünya için terörün ve savaşların olmadığı barışın hakim olduğu bir dünya özlemini dile getiren Arslan, Dünya Barış Günü'nü kutladı.

Arslan, Türkiye'ye yönelik tüm terörist saldırıların hedefinin 79 milyonun kardeşliği olduğuna dikkati çekerek, "Ülkemizin huzurunu ve istikrarını bozmak isteyenlere, toplumda bir gerilim ve kutuplaşma yaratmak isteyenlere karşı milli birlik ve dayanışma ruhuyla milletimiz, gereken karşılığı vermektedir." ifadelerini kullandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler